Zoek op de website

9.8/10 from 31 ratings.
Summary rating
Vensterbank en planken
1 months ago.
Your review
Zo leuk om je eigen planken uit te kiezen en alles is mogelijk qua lengtes we zijn erg blij met onze vensterbank en planken. Het maakt het direct knus en gezellig vooral de robuuste planken steunen super tof! Kel bedankt!
Show more
Ronde eettafel en diverse planken
1 months ago.
Your review
Wij wilde een ronde eettafel op maat laten maken. We hebben zelf de planken mogen uitkiezen, erg gaaf om dat te doen! Mammoettafels is snel met leveren en de service en aftersales is top. De uitstraling van de tafel en diverse planken in huis maken ons huis helemaal af! Super blij mee :-)
Kel denkt met je mee, geeft goed advies en is een echte vakman, bedankt Kel! Een aanrader als je iets unieks wilt!
Show more
V-poot en eiken plankennvoor eetkamerbank
2 months ago.
Your review
Voor onze oude opgeknapte tafel zochten we een nieuw onderstel, de V-poot werd onze keus. Samen met de prachtige eiken planken voor de eetkamerbank hebben we nu weer een prachtige set.
Show more
Mooi mutifunctioneel bankje
2 months ago.
Your review
Super blij met dit bankje wat Kel gemaakt heeft! Hij staat leuk op de slaapkamer en kan ook als salontafel gebruikt worden.
Show more
Prachtige stoere eettafel
2 months ago.
Your review
Omdat we een afwijkende maat tafel nodig hadden konden we niet in een normale meubelzaak terecht Gelukkig kan Kel alle maten tafels leveren. Echt handwerk! We mochten alles zelf samenstellen. Een ruime keuze in planken en verschillende onderstellen. Wij hebben gekozen voor een stoer stalen onderstel van zwart staal. De maat van onze tafel is 2.30 bij 0.80. Super blij met het resultaat!!
Show more
Eettafel
2 months ago.
Your review
Enorm blij met onze nieuwe tafel! Prima service, met geduld en veel kennis van zaken. Uiteindelijk stond onze bestelde tafel al binnen 1,5 week in de woonkamer, en hij is prachtig! Ik zal Mammoettafels bij iedereen aanraden.
Show more
Fijne service
3 months ago.
Your review
Kell is flexibel en neemt de tijd om je wensen door te spreken. We hebben de ruimte gekregen om rustig de planken uit te kunnen kiezen waardoor we in 1 week tijd een super mooie tafel hebben ontvangen! Vragen worden beantwoord en je krijgt een duidelijke uitleg. Heel fijn, zeker aan te raden!!
Show more
Mooi, hoge kwaliteit, snel en klantvriendelijk
10 months ago.
Your review
Eerst even goed moeten plannen om een afspraak te maken en daarna was het binnen twee weken rond. Er wordt echt even tijd voor je genomen. Op je gemak de showroom bekijken, je wensen kenbaar maken (bijna alles is mogelijk), zelf je planken uitkiezen en daarna bestellen. Tot onze verbazing was na 1,5 week de tafel klaar. Wij zijn uitermate tevreden met de kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid.
Absolute aanrader als je (snel) een prachtige houten tafel zoekt!
Show more
Mooi tafelblad
1 years ago.
Your review
Na enig speurwerk kwam ik mammoettafels tegen via Markplaats.
Ik was opzoek naar een massief tafelblad en die heb ik hoor, binnen een week was het tafelblad al klaar. Super goed geholpen en prijs-kwaliteitverhouding is ook top.
Show more
Eettafel V poot
1 years ago.
Your review
2 weken geleden voor het eerst gaan kijken bij Mammoet tafels, eerst telefonisch een afspraak gemaakt.
Na in de showroom te hebben gekeken hebben we zelf onze planken van de tafel uitgezocht en de poot van de tafel.
Nu 2 weken later staat de tafel al bij ons thuis!
Zo ontzettend blij met de service en de tafel!
Thanks Kel!
Groetjes fam van Etten (heerhugowaard)
Show more

More to share? (Optional)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Preview:
logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl