Zoek op de website

9.8/10 from 22 ratings.
Summary rating
Eettafel V poot
11 days ago.
Your review
2 weken geleden voor het eerst gaan kijken bij Mammoet tafels, eerst telefonisch een afspraak gemaakt.
Na in de showroom te hebben gekeken hebben we zelf onze planken van de tafel uitgezocht en de poot van de tafel.
Nu 2 weken later staat de tafel al bij ons thuis!
Zo ontzettend blij met de service en de tafel!
Thanks Kel!
Groetjes fam van Etten (heerhugowaard)
Show more
Tom den Nijs
2 months ago.
Your review
Kel, wat heb je mooi werk afgeleverd.
Echt super blij met onze ronde tafel.
Precies op maat en echt zeer snel geleverd.


Show more
Kim
2 months ago.
Your review
Op zoek naar een mooie tafel kwamen we uit bij Mammoettafels.
Kelly ontving ons in zijn mooie showroom. Meteen kregen we een goed beeld van waar Mammoettafels voor staat, namelijk prachtige tafels maar ook voor andere dingen zoals houten wandrekken en ander moois draait Kel zijn hand niet voor om.
Vervolgens kregen we alle tijd om de mooiste planken uit te kiezen voor "onze" tafel!
Service is super, binnen zeer korte tijd stond onze tafel met 6 bijpassende eetstoelen ( ook daar verkrijgbaar) in onze eetkamer!
Wil je een tafel die helemaal naar jouw wens is, een tafel waar er maar 1 van is, een vakman die tovert met zijn handen, ga dan naar Mammoettafels!
Show more
Robuuste tafel
3 months ago.
Your review
Op zoek naar een stoere en robuuste tafel kwamen we na hier en daar wat voorbereidend werk en rond googelen uit bij mammoet tafels. Het ziet er allemaal fantastisch uit en paste helemaal in de sfeer die we in gedachten hadden.
Gisteren is onze bestelde tafel afgeleverd. We zijn super tevreden.
Wat buiten het geleverde vakwerk erg aansprak was de betrokkenheid en aanstekelijke enthousiasme wat bij elk contact weer naar voren kwam. Als gezegd, we zijn erg blij met de nieuwe tafel, een dikke aanrader dus.
Show more
Leonie
3 months ago.
Your review
Super blij met het mooie hout gekocht bij Mammoettafels. Wij hebben het hout gebruikt om mooie geleefde vensterbanken te maken in mijn schoonheiddssalon. Het resultaat is super mooi geworden!
Show more
Rob
3 months ago.
Your review
Na een ware zoektocht naar een robuuste ovale tafel kwamen we uiteindelijk bij Mammoet Tafels uit. Kel heeft ons prima geholpen en hij had een mooie partij 6 cm dikke eiken balken. We jebben het blad helemaal zelf kunnen samenstellen, waarbij we de balken met noesten en scheuren in het blad zelf kunnen naast elkaar hebben gelegd. Het resultaat is een enorm stoere en robuuste ovale tafel waar er maar 1 van is van van 2.50 bij 1.27 mtr.
Show more
Ans
6 months ago.
Your review
Lang waren we op zoek naar een tafel met stoelen en een salon tafel. Wat een prachtig hout wordt er gebruikt en ontwerpen . Stoer en robuust geweldig we zijn super tevreden ......en maar 2 weken levertijd gehad. Super zeker aan te bevelen.
Show more
Mastermate van Ree Alkmaar
6 months ago.
Your review
Voor onze kantine hebben moesten wij een nieuwe tafel en wat is hij mooi geworden de mannen kunnen heerlijk lunchen aan de nieuwe tafel
Show more
mammoet tafels
7 months ago.
Your review
Showroom was even lastig te vinden maar toen we binnenkwamen bij kel zagen we gelijk aan het hout dat we hier moesten zijn. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een oud eiken tafel met dubbele kruispoot wat erg mooi is geworden. Kel gaf ons de tip dat je met dit onderstel evengoed met 8 personen aan tafel kan zitten en dat de tafel dan niet zo heel lang hoeft te zijn daar waren wij erg blij mee want onze woonkamer is niet zo heel groot is een aanrader bedankt kel.
we hebben tevens nog 8 mooie industriele stoelen erbij gekocht en we konden alles binnen 2 weken ophalen top.
Show more
Meubels van Mammoettafels
7 months ago.
Your review
Kwaliteit hoor,
Ik heb laatst een paar prachtige meubels gekocht bij Mammoettafels en ze zien er geweldig uit. Een robuuste spoorplanken wandplank, een schuurplanken tafel, en een rustieke ronde bijzettafel. De tafel is super mooi gworden met het gewalste stalen onderstel en de tekeningen en knoesten van het hout zijn goed te zien. Het valt goed op bij witte of zwarte muren. De levertijd is ook heel goed, na het bestellen kreeg ik ze na twee weken al voor mijn deur door hun leveranciers. Heel erg blij, echt een aanrader.
Show more

More to share? (Optional)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Preview:
logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl