Zoek op de website

9.8/10 from 25 ratings.
Summary rating
Fijne service
1 months ago.
Your review
Kell is flexibel en neemt de tijd om je wensen door te spreken. We hebben de ruimte gekregen om rustig de planken uit te kunnen kiezen waardoor we in 1 week tijd een super mooie tafel hebben ontvangen! Vragen worden beantwoord en je krijgt een duidelijke uitleg. Heel fijn, zeker aan te raden!!
Show more
Mooi, hoge kwaliteit, snel en klantvriendelijk
7 months ago.
Your review
Eerst even goed moeten plannen om een afspraak te maken en daarna was het binnen twee weken rond. Er wordt echt even tijd voor je genomen. Op je gemak de showroom bekijken, je wensen kenbaar maken (bijna alles is mogelijk), zelf je planken uitkiezen en daarna bestellen. Tot onze verbazing was na 1,5 week de tafel klaar. Wij zijn uitermate tevreden met de kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid.
Absolute aanrader als je (snel) een prachtige houten tafel zoekt!
Show more
Mooi tafelblad
11 months ago.
Your review
Na enig speurwerk kwam ik mammoettafels tegen via Markplaats.
Ik was opzoek naar een massief tafelblad en die heb ik hoor, binnen een week was het tafelblad al klaar. Super goed geholpen en prijs-kwaliteitverhouding is ook top.
Show more
Eettafel V poot
1 years ago.
Your review
2 weken geleden voor het eerst gaan kijken bij Mammoet tafels, eerst telefonisch een afspraak gemaakt.
Na in de showroom te hebben gekeken hebben we zelf onze planken van de tafel uitgezocht en de poot van de tafel.
Nu 2 weken later staat de tafel al bij ons thuis!
Zo ontzettend blij met de service en de tafel!
Thanks Kel!
Groetjes fam van Etten (heerhugowaard)
Show more
Tom den Nijs
1 years ago.
Your review
Kel, wat heb je mooi werk afgeleverd.
Echt super blij met onze ronde tafel.
Precies op maat en echt zeer snel geleverd.


Show more
Kim
1 years ago.
Your review
Op zoek naar een mooie tafel kwamen we uit bij Mammoettafels.
Kelly ontving ons in zijn mooie showroom. Meteen kregen we een goed beeld van waar Mammoettafels voor staat, namelijk prachtige tafels maar ook voor andere dingen zoals houten wandrekken en ander moois draait Kel zijn hand niet voor om.
Vervolgens kregen we alle tijd om de mooiste planken uit te kiezen voor "onze" tafel!
Service is super, binnen zeer korte tijd stond onze tafel met 6 bijpassende eetstoelen ( ook daar verkrijgbaar) in onze eetkamer!
Wil je een tafel die helemaal naar jouw wens is, een tafel waar er maar 1 van is, een vakman die tovert met zijn handen, ga dan naar Mammoettafels!
Show more
Robuuste tafel
1 years ago.
Your review
Op zoek naar een stoere en robuuste tafel kwamen we na hier en daar wat voorbereidend werk en rond googelen uit bij mammoet tafels. Het ziet er allemaal fantastisch uit en paste helemaal in de sfeer die we in gedachten hadden.
Gisteren is onze bestelde tafel afgeleverd. We zijn super tevreden.
Wat buiten het geleverde vakwerk erg aansprak was de betrokkenheid en aanstekelijke enthousiasme wat bij elk contact weer naar voren kwam. Als gezegd, we zijn erg blij met de nieuwe tafel, een dikke aanrader dus.
Show more
Leonie
1 years ago.
Your review
Super blij met het mooie hout gekocht bij Mammoettafels. Wij hebben het hout gebruikt om mooie geleefde vensterbanken te maken in mijn schoonheiddssalon. Het resultaat is super mooi geworden!
Show more
Rob
1 years ago.
Your review
Na een ware zoektocht naar een robuuste ovale tafel kwamen we uiteindelijk bij Mammoet Tafels uit. Kel heeft ons prima geholpen en hij had een mooie partij 6 cm dikke eiken balken. We jebben het blad helemaal zelf kunnen samenstellen, waarbij we de balken met noesten en scheuren in het blad zelf kunnen naast elkaar hebben gelegd. Het resultaat is een enorm stoere en robuuste ovale tafel waar er maar 1 van is van van 2.50 bij 1.27 mtr.
Show more
Ans
1 years ago.
Your review
Lang waren we op zoek naar een tafel met stoelen en een salon tafel. Wat een prachtig hout wordt er gebruikt en ontwerpen . Stoer en robuust geweldig we zijn super tevreden ......en maar 2 weken levertijd gehad. Super zeker aan te bevelen.
Show more

More to share? (Optional)

..%
No description
  • Size:
  • Type:
  • Preview:
logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl