Zoek op de website

9.8/10 from 39 ratings.
Summary rating
Eettafel
1 months ago.
Your review
Wij zijn naar Mammoettafels gegaan om zelf onze planken uit te zoeken voor de eettafel. Na 2 weken was de tafel al klaar. We zijn er super blij mee!!
Show more
Wederom zeer tevreden met Mammoet tafels.
1 months ago.
Your review
6,5 jaar geleden bestelde wij onze eerste tafel bij Kel. Nu vonden wij het tijd voor wat nieuws en kwamen we weer terug bij Kel en binnen 2 weken stond onze nieuwe tafel al in de woonkamer. Wat een geluk dat alles op voorraad was. Dank je wel!
Show more
Tafel
2 months ago.
Your review
Via kennissen aan dit geweldige adres van mammoet tafels gekomen, mooie planken uitgezocht en binnen een paar werken onze prachtige tafel geleverd. Zo blij mee, bedankt
Show more
Prachtige tafel, snel klaar
5 months ago.
Your review
Via Instagram kwamen we bij Mamoettafels terecht. We wisten nog niet precies wat wij wilden, maar werden daarbij heel goed geholpen. Samen hebben we de planken uitgezocht en binnen twee weken stond de tafel bij ons thuis. Nu ruim één jaar later zijn wij nog steeds heel blij met het eindresultaat. Dank voor de goede service!
Show more
Houten planken voor tv meubel
6 months ago.
Your review
Kel heeft passie voor zijn werk en dit zie je in zijn kwaliteit die hij levert. Dinsdag langs geweest om alles te bespreken en planken uit te zoeken woensdag was het al helemaal klaar!
Show more
Prachtig vakwerk, unieke meubels tegen scherpe prijs
1 years ago.
Your review
Kel heeft voor mijn huis verschillende meubels gemaakt waaronder een bartafel en een vensterbank. Erg blij met het resultaat. Veel aandacht voor details.
Show more
Zeer tevreden met Tafel, vensterbank, TV- en nis-plank !
1 years ago.
Your review
We kwamen even kijken bij Kel en waren direct onder de indruk van zijn vakmanschap.

Konden gelijk de planken uitzoeken en nu na zo'n twee weken staat het bij ons
thuis.
Alles nog veel mooier dan we hadden kunnen bedenken en exact op maat.

Dit bedrijf is top !

Peter en Carolien
Show more
Super blij met onze nieuwe mammoettafel
1 years ago.
Your review
Het was de lange rit meer dan waard. Echt een hele mooie tafel precies zoals wij dat wilden. Erg snel klaar ook.
Show more
Vensterbank en planken
1 years ago.
Your review
Zo leuk om je eigen planken uit te kiezen en alles is mogelijk qua lengtes we zijn erg blij met onze vensterbank en planken. Het maakt het direct knus en gezellig vooral de robuuste planken steunen super tof! Kel bedankt!
Show more
Ronde eettafel en diverse planken
1 years ago.
Your review
Wij wilde een ronde eettafel op maat laten maken. We hebben zelf de planken mogen uitkiezen, erg gaaf om dat te doen! Mammoettafels is snel met leveren en de service en aftersales is top. De uitstraling van de tafel en diverse planken in huis maken ons huis helemaal af! Super blij mee :-)
Kel denkt met je mee, geeft goed advies en is een echte vakman, bedankt Kel! Een aanrader als je iets unieks wilt!
Show more
logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl