Zoek op de website

Ronde eettafel

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel? En wilt u graag echt iets unieks? Of kunt u bij reguliere meubelzaken nét niet die tafel vinden die u graag wil hebben? En zoekt u daarom naar iemand die uw meubel helemaal naar uw wens kan maken? Wij denken graag met u mee. Wij maken al onze eiken tafels en andere meubels speciaal op maat naar de wens van de klant. Zo krijgt u niet alleen een nieuwe tafel die helemaal naar uw wens is. Het is écht uw meubel. Een unieke aanvulling op uw interieur die u nergens anders zult aantreffen. Of u nu die perfecte ronde eettafel zoekt of een keukentafel die helemaal klopt bij uw wensen, wij staan voor u klaar.

Onze meubels

Wij staan voor Robuust en rustiek. Door te werken met oud eiken wagonplanken en delen creëeren we eiken tafels en andere meubels met een rustige en stoere look. Het mooie en bijzondere hout wat wij gebruiken resulteert in meubels die in elke inrichting passen. Daarnaast werken we altijd intensief met de klant samen om een meubel helemaal naar wens te maken. We bespreken de soort eikenhouten planken die we gaan gebruiken, het design van de tafel en eventuele verdere wensen. Door deze werkwijze zien we keer op keer klanten tevreden de deur uitlopen met hun nieuwe meubels.

Benieuwd wat klanten die u voor gingen over ons te zeggen hebben? Kijk gerust rond op onze reviewpagina.

 

eiken tafel

Inspiratie

Wilt u ook graag een unieke eiken tafel, maar twijfelt u nog hoe dit meubel er precies uit moet gaan zien? Op onze site kunt u een heleboel voorbeelden vinden van meubels die we voor klanten hebben gemaakt. Klik hier voor een voorbeeld van een houten tafel met een V-poot, of hier voor tafels met diverse andere onderstellen. Wat u ook precies voor ogen heeft, wij zorgen ervoor dat u precies die eiken tafel krijgt waar u naar op zoek bent.

Wilt u ook uw eiken tafel op maat laten maken? Dit kan met ons bestelformulier of door ons te bellen op 06-41113199. U vindt ons aan de Einthovenstraat 81 in Alkmaar.

eiken tafels

logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl