Zoek op de website

Er zijn verschillende maten en mogelijkheden om uw tafel aan uw wensen te laten voldoen. De oude eiken wagondelen die voor deze tafel zijn gebruikt hebben tientallen jaren in goederen treinen gelegen waardoor ze deze rustieke uitstraling hebben gekregen. Deze vergadertafel zal dan ook het middelpunt in uw vergaderruimte zijn. Wij hebben ook mooie bijpassende eetkamerstoelen.

Vergadertafel 8 personen

Oud Eiken Wagonplanken Verdagertafel ✅ Maatwerk Meubels ✅ Kies je eigen planken in onze showroom ✅ Ook losse verkoop planken!Er zijn verschillende maten en mogelijkheden om uw tafel aan uw wensen te laten voldoen. Deze stoere vergadertafel van oude geschaafde eiken wagondelen heeft als onderstel 2 stalen kruisen en kan in elke lengte en breedte gemaakt worden tot 260cm lang. Deze vergadertafel is voor 8 personen.

De oude eiken wagondelen die voor deze tafel zijn gebruikt hebben tientallen jaren in goederen treinen gelegen waardoor ze deze rustieke uitstraling hebben gekregen. Deze vergadertafel zal dan ook het middelpunt in uw vergaderruimte zijn.

Bij ons kunt u zelf uw tafelblad samenstellen. Dat komt doordat wij de planken/delen nog los in de werkplaats hebben staan zodat u het blad zelf naar eigen wens kunt maken.

Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke maten: (breedte x lengte)

  • Oude eiken wagonplanken

90 - 100 cm  x 160 - 260 cm

  • Oude eiken rustieke planken

90 - 100 cm  x 160 - 260 cm

  • Oude eiken schuurplanken

90 - 100 cm  x 160 - 350 cm

  • Oude eiken spoorplanken

90 - 100 cm  x 160 - 400 cm

Het is mogelijk om tafels te laten maken tot 400 cm met oud eiken planken.


Levertijd: Staat gereed voor afhalen tussen 3-8 werkdagen (mits het materiaal voorradig is bij de leverancier)  na bevestiging van uw bestelling.

logo

Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
(Bellen voor afspraak)
 
info@mammoettafels.nl