Zoek op de website

Ontdek hier de Tijdloze Schoonheid van Oude Eiken Planken!

Bij Mammoettafels bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe tafel met een uniek karakter. Ons assortiment is doordrenkt van vakmanschap en aandacht voor detail, en een opvallende keuze die u bij ons vindt, zijn de prachtige oude eiken planken. Hier nemen we u mee op een reis door de tijdloze schoonheid van deze houtsoort en laten we zien waarom het gebruik van oude eiken planken een verstandige keuze is voor uw nieuwe tafel.

 railway-klein.jpg

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een Verhaal van Karakter en Duurzaamheid

 

Bij Mammoettafels geloven we sterk in de kracht van natuurlijke materialen en tijdloos design. Oude eiken planken, met hun rijke geschiedenis en karaktervolle uitstraling, vormen de kern van veel van onze prachtige tafel ontwerpen. Het gebruik van deze planken geeft niet alleen een warme en authentieke sfeer aan uw interieur, maar draagt ook bij aan duurzaamheid.

De eiken planken die we bij Mammoettafels gebruiken, hebben vaak al een lang leven achter de rug. Ze zijn afkomstig van oude gebouwen, schuren en andere constructies die hun oorspronkelijke doel hebben gediend. Door deze planken een nieuw leven te geven als onderdeel van onze tafels, geven we niet alleen een uniek karakter aan elk meubelstuk, maar verminderen we ook de vraag naar nieuw gekapt hout. Op deze manier dragen we bij aan het behoud van bossen en bevorderen we een meer duurzame benadering van meubelproductie.

Ontwerp uw tafel op Maat

Bij Mammoettafels begrijpen we dat elke ruimte uniek is, en daarom bieden we de mogelijkheid om je tafel op maat te laten maken met oude eiken planken. Of u nu een compacte eettafel voor een knus appartement zoekt of een indrukwekkende eettafel voor een ruime eetkamer, wij passen het ontwerp aan op jouw specifieke wensen en behoeften.

Onze vakmensen werken met toewijding aan het creëren van een tafel die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in je interieur. Met de keuze voor oude eiken planken als basis, bent u verzekerd van een uniek stuk dat de tand des tijds zal doorstaan. Het karakteristieke patroon van het hout, de subtiele noesten en de natuurlijke kleurschakeringen dragen bij aan de esthetiek van de tafel en maken elk exemplaar one-of-a-kind.

Waar Vakmanschap en Stijl Samenkomen

Bij Mammoettafels staat vakmanschap hoog in het vaandel. Onze meubelmakers combineren traditionele technieken met moderne ontwerpen om tijdloze meubelstukken te creëren die de tand des tijds doorstaan. Oude eiken planken vormen hierbij niet alleen een esthetische keuze, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Bij Mammoettafels nodigen we u uit om de prachtige wereld van oude eiken planken te ontdekken en een uniek stuk te bezitten dat niet alleen een functioneel meubelstuk is, maar ook een verhaal vertelt. Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar zelf de tijdloze schoonheid van eiken planken in onze diverse tafelcollectie. Samen creëren we een meubelstuk dat niet alleen uw huis verrijkt, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen.

Oude eiken schuurplanken

schuurplanken1.jpegschuurplanken2.jpegschuurplanken3.jpeg

Rustieke eiken planken

rustiekeiken1.jpegrustiekeiken2.jpegrustiekeiken3.jpeg

 

De oude eiken schuurplanken zijn afkomstig uit de Balkan. Hieronder een voorbeeld van een schuur waar ze vandaan komen.

IMG_6247.JPG

logo

Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
(Bellen voor afspraak)
 
info@mammoettafels.nl